Matte Flakies

 • 28.01.2016 - 20:58

Jeg er virkelig ingen fan av å gå med nakne negler eller neglelakk som flasser, så når jeg skal noe, men ikke har tid til å gjøre noe spesielt design først, så er det mange lakker man kan bruke for å likevel ha en stilig effekt. For eksempel er holografiske lakker, duochromes, og flakies veldig stilig alene! 

Denne gangen har jeg gått for flakies:

Her har jeg brukt:
- Essie - Licorice
- Pierre René - 11 Transparent French
- OPI Matte Top Coat

Det er altså ikke så fryktelig mye som skal til! 2 lakker + en matt topplakk ga meg dette resultatet på ca 30 minutter!
Det finnes mange forskjellige typer flakies, og akkurat disse skifter mellom grønn, gul, rød og oransje. Jeg synes effekten kommer ekstra godt frem sammen med en matt topplakk!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #swatch #swatches

Swatches: H&M Høstfarger

 • 23.11.2015 - 17:26

For en liten stund tilbake, så byttet H&M ut hele kosmetikksortimentet sitt. Alt har fått et helt nytt utseende, utvalget har blitt bedre, og det meste har også gått litt opp i pris. 

Neglelakkene fra H&M har jeg alltid likt fordi de er billige, men kvaliteten er også veldig grei. Men de har byttet størrelse, fasong og utseende og utallige ganger, noe som er litt irriterende... Men også neglelakkflaskene har byttet utseende nå, og slik vil de være fra nå av. Alle flaskene har også fått bred børste nå, i tillegg til at den er litt avrundet i kantene, noe jeg er veldig glad for - for dette er en god børste! Ett par ting som er litt dumt er at de nye flaskene er på 8ml og koster 49kr, mens de gamle var på 9ml og kostet 39kr. I tillegg er flaskene blitt runde, så de er litt vanskeligere å oppbevare - i allefall hvis du skal oppbevare de i skuffer slik som jeg gjør. Men de er veldig fine da, og det er bare småpirk. Jeg glemte dessverre å ta bilde av flaskene og børsten, men men. 

Jeg har hørt veldig mye bra om de nye lakkene og bestemte meg for å gå til anskaffelse av noen for en liten stund siden, og siden det er høst, gikk jeg for noen litt mer høstlige og mørke farger.


October Russet, 2 lag. October russet er en rusto ransje farge som nesten er så stygg at den blir kul. Skal sies at jeg ikke er så veldig glad i oransje da, men denne sunes jeg var kul! Veldig lett å jobbe med, kan funke som en one coater, men brukte to lag for å være sikker. 

Wildwood, 2 lag. Nydlig, grønn lakk. Denne kan også slippe unna som en one coater, men jeg la ett ekstra lag. Nydelig å påføre, og jeg liker fargen veldig godt! Tror denne kan være perfekt nå når det nærmer seg jul.

Witching hour, 2 lag. Støvete, mørk grønn lakk. Også denne har nydelig formula og kan gå som en onecoater, men jeg la to lag. Veldig lett å jobbe med. Litt skuffet over at den ser litt mørkere ut på neglene enn i flasken. I enkelte lys ser den grønn ut, i andre lys ser den nesten svart ut. Men jeg liker den likevel.

Red Carpet, 2 lag. Nydelig, burgunderrød lakk. Også denne dekker godt, og kan gå som en onec oater, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Skuffer meg litt at den ser mørkere ut på neglene enn i flasken, men fortsatt en nydelig farge i mine øyne.

   

Prussian Whool, 2 lag. Nydelig, mørk, støvete blå. Som de andre lakkene er den lett å legge og nesten en one coater, men jeg la ett ekstra lag. Denne er mer dekkende enn de andre. Elsker virkelig denne lakken!

Jeg er utrolig imponert over disse lakkene! Kanskje jeg bare var heldig med de jeg valgte, men de er veldig pigmenterte og lette og jobbe med. Prisen har kanskje gått opp, men etter disse lakkene og dømme, så har kvaliteten også blitt bedre. Så alt i alt synes jeg det er helt verdt det! Jeg vil virkelig anbefale disse lakkene :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches

Swatches: Depend 7-Day Høstkolleksjon 2015

 • 25.10.2015 - 18:29

For en liten stund tilbake så dukket deler av Depend Cosmetics 7-Day høstkolleksjon for 2015 opp i postkassa mi. 

Som jeg har nevnt før, så er 7-day lakkene hybridlakker. De skal på en måte funke som gellakk, men du trenger ingen UV-lampe, og du kan fjerne det med helt vanlig neglelakkfjerner. Dersom du følger de enkle stegene med å fjerne olje fra neglene, base coat, farge, og deretter top coat så skal de vare i 7 dager. 
De har også en coverage-indikator i form av en sirkel som forteller om lakken er dekkende, halvdekkende eller gjennomsiktig - og dette hjelper deg med å vite i forkant hvor mange lag du må legge. I tillegg har de bred børste som gjør det lettere å påføre lakken.


7062 Verry Berry 
Første lakk ut er Verry Berry! Den er ganske gjennomsiktig på første laget, men det dekker en del bedre på andre laget. To lag er kanskje nok, men jeg brukte tre lag for å være helt sikker. Jeg elsker fargen på denne, og dette er en av mine favorittfarger om høsten! Lakken skal i følge coverage-indikatoren være dekkende.


7068 Hit Ém Nice
Neste lakk ut er denne stilige, litt støvete, mosegrønne lakken. Fantastisk å påføre, og kan lett gå som en one coater! Men jeg la to lag bare for å være helt sikker. Jeg synes denne fargen er utrolig kul! I følge sirkelen på flasken skal den være dekkende, og det vil jeg så absolutt påstå at den er!


7064 Fancy Pants
Neste ut er denne nydelige, rubinrøde lakken. Den inneholder et svakt hint av shimmer, men det er dessverre en del tydligere i flasken enn på neglene. Streker litt på første laget, men jevner seg fint ut på andre laget. I følge sirkelen på flaska skal denne være dekkende.


7070 The Thrill
Utrolig fin blågrønn lakk med shimmer i lyseblått og sølv. Dekker godt på førstelaget og kan gå som en one coater om man bruker litt tykkere lag, men jeg la to for å være sikker. Streker litt, som de fleste shimmerlakker gjør, men det blir mindre synlig når lakken tørker. I følge sirkelen på flaska skal denne være dekkende.


Jeg måtte prøve 7070 The Thrill med matt topplakk også, og den nesten enda finere da!


7072 - Golden Masterpiece
Brun lakk med gullspecks. Dette er en perfekt høstlakk i mine øyne, for den minner meg om mørke høstkvelder med gatelys i det fjerne og løv på bakken. Lakken er lett å påføre og den dekker perfekt på to lag. I følge sirkelen på flaska skal denne lakken være dekkende.


Måtte selvfølgelig prøve 7072 Golden Masterpiece med matt topplakk også, og den var utrolig fin da også!


7071 - Peek A Blue
Kongeblå lakk. Dette er den eneste lakken av de jeg fikk som er halvdekkende. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg ikke er noen fan av lakker som ikke dekker så godt, for jeg synes blant annet at de er vanskelig å påføre fint. Denne var veldig vanskelig å få jevn på første laget, men jevner seg mer ut på det andre. Jeg ville ha denne lakken dekkende, så jeg påførte et tredje lag, og da jevnet det seg enda mer ut. Ser på bildet at jeg kanskje skulle brukt et fjerde lag. 
Veldig fin og stilig farge, men jeg liker ikke helt at den halvdekkende.

Hele kolleksjonen består av hele 21 lakker, og jeg er veldig fornøyd med de jeg fikk tilsendt - så det spørs om jeg ikke må ut å få tak i noen av de andre også! Etter min mening er dette en veldig fin høstkolleksjon med utrolig flotte farger, og du er garantert å finne noe som passer for deg, i og med at den inneholder så mange forskjellige farger og nyanser! Dersom du vil se hele kolleksjonen finner du den HER

Depends 7day-lakker finner du på f.eks. Cubus for 39,- pr stk. 

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken likte du best?

- Sandra

/Produktene er sendt for vurdering


 #negler #neglelakk #nails #depend #dependcosmetic #7day #høstkolleksjon #swatch #swatches

Depend Bohemian Chic Høst 2015 - Swatches

 • 18.10.2015 - 17:50

For en liten stund siden dumpet Depend Cosmetics minilakk høstkolleksjon ned i postkassa mi, og i dag skal dere få se swatches av disse lakkene! :D

Kolleksjonen inneholder farger som er hentet fra naturen, men for å gi mer liv til fargene har de en metallisk base med ulik farget microglitter. Etter min mening gir lakkene en slags foil finish. 

Disse lakkene har fått hvit kork, og nå har også alle Depends minilakker fått like bred børste som det er i 7day-lakkene. De har også begynt å gi navn til minilakkene (i tillegg til nummer), i allefall i følge et lite hefte jeg fikk med lakkene mine. Men så langt jeg kan se er ikke navnet å finne på flasken, dessverre.
I tillegg har de også fått en Coverage-indikator i form av en sirkel, som forteller om lakken er dekkende, halvdekkende eller gjennomsiktig. På de lakkene jeg har swatchet her så er sirkelen fylt, som betyr at de skal være dekkende.


4077 - Free Spirit
En kald lilla metallisk lakk, med lys lilla microglitter. Veldig enkel og grei å jobbe med. På bildet ovenfor har jeg brukt to lag.


4078 - Boho Style
I enkelte lys ser den grå ut, mens i andre lys ser den mørk, støvete plommefarget ut. I enkelte lys ser den også brun ut. Microglitter i sølv og beige. En veldig spesiell farge, men jeg liker den godt. Ganske dekkende på første laget faktisk, men trenger to lag for at den skal bli slik som jeg vil ha den. Veldig lett å jobbe med.


4079 - Flower Child
En nydelig lakk med magentafarget, metallisk base og sølv og lyserosa microglitter. Litt tynn på første laget, men dekker godt med andre laget Som de andre lakkene er den også veldig enkel og jobbe med. Og jeg elsker fargen!


4080 - Earth Godess
Svart base med microglitter i sølv. Den er veldig fin å jobbe med, og dekker veldig godt på første laget. La et lag nummer to for sikkerhetsskyld. Synes denne lakken er utrolig kul! Har også prøvd denne med matt topplakk, bildet finner du nederst i innlegget.


4081 - Hippie in Love
Dette er den lakken som kom desidert dårligst ut på bildene. Lakken er egentlig en beige-farget metallakk med microglitter i rosa, sølv og lilla, men den ser veldig sølvfarget ut på bildet. Den skifter litt farge etter hvilket lys den er i, men ser generelt en del varmere ut enn på bildet. Den var litt tynn på første laget, men med et lag nummer to ble den helt perfekt. Også denne var lett å jobbe med.


4082 - Woodstock Memories
Nydelig metallisk rosegull med beige og sølvfarget microglitter. Rosegull er jo så populært i år, og denne lakken er så stilig! Den er også veldig fin for de som ikke er så alt for glad i spreke farger, men som likevel vil ha litt på neglene. Litt tynn på første laget, men bygger seg fint opp på det andre laget. Også denne var veldig lett å jobbe med.

Alle lakkene er veldig kule slik som de er, men de kan bli enda stiligere om man har en matt topplakk over, slik som her;


4080 - Earth Godess med matt topplakk.  Gah, jeg elsker hvordan denne ble med en matt finish! 

Som jeg nevnte øverst i innlegget så skulle alle disse lakkene være dekkende i følge coverage-indikatoren, og det vil jeg virkelig si de er! Alle lakkene dekket perfekt på to lag, og det er jo en slags uskreven regel at man lakker neglene med to lag med farge uansett. Jeg er også svært fornøyd med at alle disse lakkene var så lette å legge og jobbe med. Formualen på alle lakkene er veldig god!

Når det kommer til fargene så liker jeg også de veldig godt, men jeg kjenner jeg savner en grønntone i denne kolleksjonen - spesielt i og med at fargene skal være hentet fra naturen. Men alt i alt synes jeg dette er en veldig flott høstkolleksjon, som jeg vil anbefale videre!

Lakkene finner du for 29kr pr stk hos blant annet Cubus!

- Sandra

/Produktene er sendt for vurdering


#negler #neglelakk #nailpolish #swatch #swatches #depend #dependcosmetic #høst #fall #autumn

Swatch: O.P.I - This Color's Making Waves

 • 21.05.2015 - 22:27

Hei!

Det har vært en veldig travel uke med jobb og i det hele tatt, men nå har jeg noen dager fri, så da får vi se om det ikke blir litt mer tid til både lakking av negler, og litt blogging!

Jeg har ikke kjøpt så mange nye neglelakker de 2 siste månedene egentlig, men for et par uker siden ga jeg etter. Det er jo ikke så alt for lenge siden O.P.I's Hawaii kolleksjon kom ut på markedet, og i den kolleksjonen er det utrolig mange fine, freshe farger som passer perfekt nå på sommeren - blant annet "This Color's Making Waves"!Dette er altså den nydelige "This Color's Making Waves" fra O.P.I's Hawaii-kolleksjon. Dette er en blå-grønn shimmerlakk som også inneholder små korn med rosa shimmer! Man ser kanskje ikke så godt det rosa shimmeret på bildene, men det vistes veldig godt IRL. For meg er det en litt uvanlig kombinasjon med rosa og blå i én og samme lakk, men det var veldig kult! Denne lakken er også helt utrolig nydelig når sola skinner!
Lakken er litt sheer, så på bildet over har jeg brukt tre lag. Den bygger seg lett opp, og er lett å legge - men som de fleste shimmerlakker tørker den litt strekete.  

-

Jeg elsker denne lakken, og tror jeg blir å bruke den mye fremover! Tror kanskje jeg må kjøpe en backup tilogmed! Så hvis du er ute etter å kjøpe kun én av lakkene fra denne kolleksjonen, så ville jeg gått for denne! :) 

Nå skal jeg sette meg ned å stemple litt over denne! Resultatet er forhåpentligvis ute i morgen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #OPI #OPINorge 


Swatches: Depend 7 Day - Vårkolleksjon

 • 03.05.2015 - 17:08

Hei!

Som dere vet, så fikk jeg to pakker fra Depend Cosmetic Norge for en stund siden, og i dag tenkte jeg å vise dere swatches av noen av lakkene jeg fikk! Det ble ganske mange bilder å dele i ett innlegg, så det kommer to deler :)  Dette er 7 av lakkene i deres helt nye vårkolleksjon!

Jeg har lenge gledet meg til å teste disse lakkene. Først og fremst fordi de skal vare i opp til 7 dager dersom du følger de enkle stegene i starter kitet. Lakkene skal også gi en slags gel-feeling, og fungerer på en måte slik som gel-lakk gjør, men du trenger ingen form for lamper - kun vanlig dagslys, evt. innelys. Disse lakkene har også fått en bredere børste enn de vanlige Depend-lakkene har, og de har også fått navn, i stedenfor bare tall! :D
De har også en genial måte å vise om lakkene er sheer eller dekkende. Hvis dere ser ordentlig på bildene under, ser dere kanskje at under "step 3" så er det en sølvfarget sirkel? Dersom sirkelen er hel skal den være dekkende på to lag, og dersom sirkelen er halv trenger den flere lag og egner seg godt til f.eks. franske manikyrer.  


Just Divine, 2 lag. Første lakk ut er Just Divine som er en veldig fin babyblå kremlakk. I følge flasken skal den være dekkende, noe den er! Den overrasket meg veldig, og det hadde kanskje vært nok med bare ett lag, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Veldig lett å legge, og jevner seg fint ut! Jeg elsker denne!


Cotton Dreams, 3 lag. Neste lakk ut er Cotton Dreams! Dette er en ganske sheer, lys rosafarge, noe flasken også sier at det skal være. Den er veldig tynn på det første laget, men etter 3 lag er den helt dekkende som dere ser. Lett å legge, og den har i tillegg veldig fint microshimmer i seg! 
Bare se her:


Pink Mania, 3 lag.  Pink Mania er en litt mørkere og varmere rosa enn Cotton Dreams. Den ser veldig lilla ut på bildene dessverre, men den er egentlig ikke så lilla! Den ligner egentlig en del på Essie - Lovie Dovie f.eks. Vet ikke hvorfor bildene ble så lilla, ikke lot det seg fikse heller :/
I følge flasken skal dette være en dekkende lakk, men jeg trengte 3 lakk for at den skulle være ordentlig jevn og dekkende. Grei formula på denne, og den har veldig fint microshimmer, men det vises dessverre ikke så godt på neglene. Det vises bedre i flasken:


Valentine Flirt, 2 lag. Denne lakken elsker jeg! Valentine Flirt er en godt dekkende kremlakk, noe flasken også lover. Den er nesten en onecoater, men jeg valgte å legge to lag for sikkerhetsskyld. Jeg elsker fargen, og lakken er supershiny, selv uten top coat! Veldig lett å legge var den også. 


Always Daydreaming, 2 lag. Always Daydreaming er en ganske dus, lilla lakk med en del rosatoner og nydelig microshimmer. Den dekker godt på to lag, slik flasken lover og er veldig lett å legge. Dette er en utrolig fin farge jeg tror jeg blir å bruke mye fremover! Veldig synd at microshimmeret ikke vises så godt som i flasken:


Pink & Pearls, 3 lag. Dette er en sheer, rosa lakk med nydelig shimmer i rosa og lilla. Den er veldig tynn på de to første lagene, men dekker godt på det tredje. Lett og legge. Dette er en av mine favoritter - så utrolig fin og elegant!


Mrs. Mint, 2 lag. Siste lakk ut er Mrs. Mint! Denne er nesten en one coater, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Utrolig lett å legge og jobbe med, og jeg eeelsker fargen! *drool*. De av dere som har fulgt meg en stund vet kanskje at jeg elsker mintfargede lakker. 

Alt i alt synes jeg dette er utrolig fine og gode lakker som er enkle og jobbe med! Jeg har alle lakkene utenom to i hele vårkolleksjonen, men jeg synes det er litt for mange rosatonede lakker. Savner noe gult, oransje og kanskje en lys grønnfarge eller noe i den duren. Ellers liker jeg denne kolleksjonen veldig godt!

x Hva synes dere om swatchene?
x Hvilken lakk er din favoritt?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #Depend #DependCosmetic #DependNO

Swatch: O.P.I - 18K White Gold and Silver Top Coat

 • 19.04.2015 - 20:26

Hei!

Beklager for dårlig blogging den siste uken, men jeg har hatt mye å gjøre i det siste. Skal prøve å prioritere bloggen litt denne uken! Har et par design, swatches og tutorials på lur som jeg håper å få ut snart :D

De av dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med dere at jeg endelig har fått kjøpt meg O.P.I's 18K White Gold and Silver Top Coat! 
Jeg har gått og siklet på denne i en evighet, men den er ikke akkurat billig (279 kr...), så jeg har ikke tatt meg råd til denne før nå. Jeg fant til slutt ut at jeg bare måtte ha den i samlingen min, også føler jeg denne passer til mye mer enn hva f.eks. "Don't Speak" som har klassiske gullflak i seg gjør, fordi denne har sølvfargede flak.

På Instagram lovte jeg også å vise hvordan den så ut på, så selvfølgelig kommer det på bloggen også :) 

Som sagt så er dette en top coat, så den skal brukes over lakker og helst ikke alene. Og jeg erfarte raskt at den egnet seg bedre over mørke lakker enn lyse. Prøvde den over en hvit lakk, men den såkalte klare basen i lakken var litt misfarget av gullflakene, så den hvite lakken ble gul. Tok dessverre ikke bilde av det før jeg fjernet det, men her er den over en sort lakk:


1 lag over O.P.I - Who are you calling bossy??!! Som sagt så inneholder lakken 18 karats flak av hvitt gull og sølv. Du får med både større og mindre flak, og det var en grei mengde av flakene. Følte liksom ikke at jeg måtte "fiske" etter flakene, som jeg må med enkelte glitterlakker. Lakken sprer seg lett, det var nok flak i massevis med ett lag og... ja, lakken er rett og slett nydelig! Angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte denne! Tror jeg blir å bruke den mye over litt mørkere manikyrer!

Selv om det er en top coat, så anbefaler jeg likevel å legge et lag med en annen top coat over dette for at det hele skal holde seg bedre.

Øver enda på å ta macrobilder av enkelte av manikyrene mine, og denne fortjente en macroshot synes jeg:

Bildet er litt uklart, men uansett... *drooooool*

Hva synes du om lakken?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #opi #opinorge

Swatches: Mine to første Zoya-lakker!

 • 09.03.2015 - 17:24

Hei!

Som jeg har nevnt et par ganger tidligere, så har jeg den siste tiden fått masse nail mail den siste tiden, med masse flotte lakker. Blant alle lakkene var også mine to første Zoya-lakker! 

Zoya er et merke jeg har hørt veldig mye bra om og de har utrolig mye fint! Men lakkene er så utrolig dyre her i Norge (rundt 180 kr stk) at jeg har rett og slett ikke tatt meg råd til å prøve de før nå, og da bestilte jeg over nettet til 7 dollar pr. stk. Dette tilsvarer ca 55 norske kroner, og det er en mye mer overkommerlig pris!


Zoya - Storm, 3 lag. Først ut er Storm som er en svart jellylakk med scattered holo. Denne er utrolig fin, og den ser ut som en stjernehimmel på neglene! Hvis jeg prøver meg på galaxy-negler igjen, skal denne definitivt være basen min! Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over denne da, fordi den trengte 3 lag. Jeg har aldri vært borti en svart lakk som er så sheer, men den er så fin at det er verdt det! Den tørker også veldig shiny, og jeg har ikke brukt top coat på bildet.


Zoya - Dream, 3 lag. Så har vi Dream. Dette er en dyp blå jellylakk med scattered holo. Den holografiske effekten er helt utrolig fin, og vises en del bedre på denne enn på Storm. Litt skuffet over formulaen på denne også, da den også trengte 3 lag for at den skulle bli ordentlig opaque. Denne tørker også veldig shiny, og jeg har ikke brukt top coat på bildet.

Alt i alt sitter jeg igjen med litt blandede følelser om mine to første Zoya's. Jeg hadde som sagt hørt så mye bra om de, så jeg hadde ikke helt forventet at de skulle trenge 3 lag for å være ordentlig opaque. Men der igjen er de så latterlig fine at jeg føler liksom ikke at det gjør så veldig mye.

x Hva synes du om lakkene?
x Har du prøvd noen lakker fra Zoya?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #swatch #swatches #zoya

Swatches: O.P.I Designer Series

 • 03.03.2015 - 16:03

Hei!

Den siste tiden har jeg kjøpt (alt for) mange neglekakker, og blant disse er noen av lakkene fra O.P.I Designer Series, så jeg tenkte å vise dere swatches av disse i dag! I tillegg er det veldig lenge siden sist jeg swatchet noe som helst, så hvorfor ikke? :)

O.P.I Designer Series inneholder litt mer eksklusive og spesielle lakker, enn hva O.P.I vanligvis har i kolleksjonene sine. Jeg for min del har siklet etter flere av dem i evigheter, og nå har jeg endelig fått tak i noen av dem. Håper jeg etterhvert får tak i enda flere!


DS Classic. Først ut har vi vakre DS Classic som er en nude holografisk lakk. Jeg er vanligvis ikke glad i nudes, fordi jeg synes de blir for kjedelig til mitt bruk. Men jeg elsker denne. Den er diskret, men ikke kjedelig. Jeg brukte 3 lag, og den var lett å legge.

 


DS Lapis. Neste lakk ut er fine DS Lapis, som er en mørk safirblå lakk med blått og sølvfarget microglitter. Den tørker matt, og er så utrolig fin! Den ser nesten litt metallisk ut. Jeg synes den minner litt om Nails Inc - Bermondsey, faktisk! Formulaen på denne var veldig god, og dette er lett en one coater! Men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. 


DS Lapis, 2 lag med top coat. Jeg måtte bare vise dere hvor fin denne var med top coat også! Dette er virkelig blitt en av mine favorittlakker!


DS Luxurious. Neste lakk ut er DS Luxurious, som er en rød-oransje lakk med gullshimmer! Jeg er veldig lite glad i oransje, og eier nesten ingen oransje lakker. Men denne synes jeg faktisk var veldig fin! Tror det er gullshimmeret som for meg gjør den lille prikken over i'en! Denne var litt sheer, men lett å legge, og jeg brukte 3 lag. 


DS Extravagance. Sist men ikke minst har vi den utrolig nydelige DS Extravagance! Denne lakken har jeg siklet leeeenge etter! Dette er faktisk en mørk rosa lakk, men jeg synes den heller litt mer mot lilla. Den inneholder holografiske scatter particler, som gjør at den skinner utrolig fint på neglene. Den var veldig lett å legge, og jeg brukte to lag.


Tenkte å avrunde innlegget med et macrobilde av DS Extravagance, bare fordi den er så fin! Her ser man godt de holografiske scatter partiklene! Den er så fin at når jeg var ferdig med swatchingen måtte jeg lakke neglene med denne lakken igjen, og jeg klarer ikke ta vekk øynene fra den!

x Hva synes du om swatchene?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #opi #opids #opinorge #opidesignerseries

Swatches: O.P.I Pink Of Hearts Collection 2014

 • 18.11.2014 - 10:40

Jeg har en litt (veldig) forsinket swatch å vise dere! 

For 8. året på rad gir OPI ut "Pink of hearts" settet sitt! Settet er en del av Breast Cancer Awareness-måneden oktober, og deler av inntektene etter settet går så klart til brystkreftforskning. Settet er kun tilgjengelig i september og oktober, så det er nok dessverre vanskelig å få tak i nå :/ Men fordi jeg allerede hadde swatchet lakkene tenkte jeg at jeg likevel kunne poste de på bloggen.


Årets sett inneholder de to lakkene "Mod About You" og "The Power of Pink" og en glitrende, rosa neglefil med en Rosa Sløyfe-charm.


Mod About You, 2 lag.
Dette er fine Mod About You! Det er en lys, bittelitt kald rosafarge. Den var fin å jobbe med, å dekket godt på to lag.


The Power of Pink, 1 lag over Mod About You.
The Power of Pink har mørkt rosa og hvitt glitter i en rosa base. Den kan bli brukt alene, men da trenger du nok minst 2 lag, så jeg valgte å legge den over Mod About you. Jeg synes de to lakkene var utrolig fin sammen!
Lakken var lett å legge, og man fikk enkelt med glitter på kosten uten å måtte "fiske" etter det. Jeg synes denne lakken er så utrolig fin, og jeg har ingen i samlingen min som ligner! :D

Jeg elsker disse to lakkene! Og igjen må jeg bare beklage at jeg ikke fikk postet swatchene mens de enda var lett tilgjengelige.

x Hvilken likte du best?
x Fikk du kjøpt dette settet?

Det kommer flere innlegg i løpet av dagen, så følg med! :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #OPI #PinkOfHearts2014 #brystkreft #breastcancerawareness

Swatches: O.P.I Halloween 2014 Peanuts Collection

 • 30.10.2014 - 22:44

Ett til, litt sent innlegg fra meg i dag! Jeg ville bare vise dere årets OPI Halloween-kolleksjon før jeg legger meg! Kolleksjonen er inspirert av "Peanuts" eller "Knøttene" som de heter på norsk! Jeg har gledet meg til denne kolleksjonen siden jeg først hørte om den, for jeg har elsket Snoopy og Peanuts helt siden jeg var liten! Jeg samlet f.eks. på alt som hadde Snoopy på seg, når jeg var mindre.


Good grief! 2 lag
Dette er "Good grief!". Den er inspirert av Charlie Brown's gule skjorte, og har fått navnet fordi han hele tiden sier nettopp "Good grief!". Jeg var veldig overrasket over formulaen på denne lakken! Gule lakker bruker ikke å dekke så godt er min erfaring, men denne dekket godt på to lag. Lett å legge var den også.


Where's my blanket??? 1 lag over "Good grief!"
Denne lakken er inspirert av Linus, som er helt avhengig av suttekluten sin, og som til stadighet roter denne vekk. Lakken er en sort glitterlakk med oransje og gult hex glitter, med blank base. Lakken inneholder masse glitter, så man slipper å fiske etter det, og det legger seg veldig pent på neglen.


Who are you calling bossy?!? 2 lag
Denne lakken er inspirert av Lucy og det sorte håret hennes. Jeg var egentlig litt overrasket over denne lakken, for den var ganske sheer, synes jeg. Jeg er vant til at de fleste sorte lakker så og si er one coatere, men denne var veldig sheer på første laget! Men den dekte godt på andre laget! 


To be or not to beagle, 2 lag over "Who are you calling bossy?!?"
Denne lakken er inspirert av Snoopy. Jeg kjøpte denne kolleksjonen i minis også (ja, jeg er rar, jeg vet) og bak på esken står det at denne lakken er inspirert av Snoopy's "happy dance of colors". Jeg ble litt skuffet over at man ikke fikk en hvit/beige-tonet lakk,  når det først skulle være en lakk som var inspirert av Snoopy. Men den er jo fin da! Lakken er en svart glitterlakk med multifarget hex glitter. Kanskje en dårlig idé å legge en svart glitterlakk over en svart base, men men...

Jeg er forelsket i alle lakkene, til tross for at de var litt annerledes enn jeg hadde sett for meg når jeg først hørte at OPI skulle ha en Peanuts-kolleksjon! 

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken er din favoritt?

- Sandra


#negler #neglelakk #OPI #peanuts #halloween 

Swatches: Fire piCture pOlish-lakker

 • 28.10.2014 - 17:27

Etter at jeg kjøpte og swatchet hele LE Kolleksjonen (LINK) til Picture Polish, så ble jeg litt bitt av Picture Polish-basillen og ville bare ha mer! 
De har jo så mange flotte lakker, med mange stilige effekter! Også har de vanlige basic-lakker så klart.

I dag har jeg fire utrolig flotte lakker å vise dere!


PP - Bette. 3 lag.
Første lakk ut er nydelige 'Bette'! En ganske lys blå lakk med små holografiske "korn". Den er lett å legge, men litt sheer, så jeg brukte 3 lag. Jeg er veldig glad i akkurat denne blåfargen + at jeg elsker holo-lakker, så denne er blitt en favoritt!


PP - Eyre, 2 lag.
Dette er vakre Picture Polish - Eyre! Denne er faktisk litt duochromet! I noen lys ser den lilla ut, men for det meste ser den blå ut. Den inneholder holografisk shimmer, var lett å legge og dekket på to lag.


PP - Pandora, 2 lag.
Så har vi nydelige Picture Polish - Pandora! Formulaen på denne var veldig god! Dekket overraskende godt på ett lag, men jeg brukte 2 for å skape dypde og for å gjøre den ordentlig opaque. Denne nydelige lillafargede lakken inneholder masse små holografiske "korn"!  Jeg er veldig glad i lilla også, så denne blir jeg uten tvil å bruke en del av framover!


PP - Pirouette, 2 lag.
Picture Polish - Pirouette er en ganske lys rosa lakk, med litt mindre holografiske "korn" enn Pandora og Bette. Men den holografiske effekten er likevel godt synlig i litt sterkt innelys, og spesielt i sollys. Jeg slet litt med å få det med på bildet, men dere ser det i allefall i flaska, håper jeg? Jeg ble veldig overrasket over formulaen på denne, den var veldig opaque og jeg trengte kun 2 lag. Hadde egentlig forberedt meg på 3. Den var også kjempelett å legge.

Jeg har fått et par spørsmål om hvor jeg kjøper Picture Polish-lakkene mine, og jeg har kjøpt alle jeg eier (utenom 2 som de var fri for) på NorwayNails.com (LINK). De shipper over hele landet for en billig penge, og har masse lakker man ikke får tak i i Norge uten å bestille fra utenlandske forhandlere! Jeg er ikke sponset av de eller noe, bare en fornøyd kunde :) 

x Hva synes dere om swatchene?
x Hvilken lakk likte du best?

 - Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #swatch

Swatches: piCture pOlish LE Collection

 • 28.09.2014 - 18:15

Jeg har lenge vært fascinert over lakkene fra piCture pOlish, men først i sommer tok jeg det store steget å kjøpte mine første lakker derifra.
Jeg kjøpte mine lakker HER og HER, men fordi jeg er så sent ute med swatchingen er det nok vanskelig å få tak i akkurat disse lakkene, for de har nok gått ut av salg de fleste steder og det er en limited edition kolleksjon. Men de har mange andre utrolig flotte farger fra samme merke, som et plaster på såret!

Da jeg så lakkene i kolleksjonen skjønte jeg at disse måtte jeg bare få tak i. Alle sammen er duochromet, og enkelt forklart betyr det at du kan se flere farger i samme lakk, i forskjellig lys. De inneholder også små holografiske partikler!
De er ganske sheer, så det anbefales å lakke de over svart lakk, noe jeg også har gjort på swatchene mine.

Men mindre snakk, og over til swathene!


2 lag over svart

Lakken på bildet over og under er nydelige "Aurora". Det var denne lakken som fikk meg interessert i hele kolleksjonen, og det er ikke så rart! Lakken bytter nemlig mellom å være både grønn, blå, lilla og rosa! Forhåpentligvis ser dere det på bildene. Den inneholder også mer glitter enn de andre lakkene i kolleksjonen.


2 lag over svart.

 

2 lag over svart.

Neste lakk ut er "Altered state", som dere ser på bildene over og under her. Denne lakken skifter mellom blå og lilla, men kan i enkelte lys se litt rosa ut også! Denne var litt vrien å få gode bilder av, men forhåpentligvis ser dere det.
Den inneholder litt større holografisk glitter enn "Aurora", noe som gir den en veldig fin dybde. 


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

På bildene over og under er "Gravity". Denne har noen likhetspunkt med "Altered state", men samtidig er de helt forskjellige. Denne skifter mest mellom blå og lilla, men har også lettere for å se rosa ut enn "Altered state" har. Også denne lakken inneholder holografisk glitter som gir lakken en fin dybde.


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

Dette er nydelige "Solar flare"! Denne lakken skifter mellom rød, oransje, gull og grønn faktisk! Håper dere ser det på bildene over og under.
Denne er helt magisk, og etter at jeg var ferdig med swatchingen, lakken jeg neglene mine i denne fargen igjen. Og normalt sett liker jeg ikke rød-oransje lakker! Men den skiller seg mer ut fra de andre lakkene i kolleksjonen og er annerledes enn noen andre lakker jeg har sett.
Også denne inneholder holografisk glitter, og jeg synes denne har mer dybde enn de andre. 


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

Siste mann ut er "Illusionist". Denne skifter mellom grønn, blå og lilla - men den er mer blågrønn enn "Gravity", som med første øyekast kan se helt lik ut. På bildet over kan man se både den lilla, den grønne og den blå fargen.
Også denne inneholder holografisk glitter som gir den en fin dybde!
Av en eller annen grunn har jeg dessverre glemt å ta et bilde i den vinkelen den duochromede effekten kommer best fram...

Det var alle swatchene for denne gang! Dette er helt klart en av mine favorittkolleksjoner i år! Med disse lakkene får man nesten galaxy-negler uten å gjøre noe som helst. Tror faktisk jeg må prøve disse i et galaxydesign en gang.

Jeg likte alle lakkene i kolleksjonen utrolig godt, men jeg må nok si at "Aurora" og "Solar flare" er mine favoritter - de skilte seg liksom mest ut!

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken var din favoritt?
x Har du noen piCture pOlish-lakker selv?

Håper dere alle har en fortsatt fin helg, så får vi se om det ikke kommer et aldri så lite negledesign i morgen! ;-)

- Sandra


 #swatch #swatches #neglelakk #nailart #naildesign #picturepolish #lakk #gravity #alteredstate #aurora #illusionist #solarflare

Swatch: Erre Due - 296

 • 30.08.2014 - 20:56

Hei og god helg!

Har vært ganske lite action fra meg i det siste, og grunnen til det er at jeg har fått ei lita undulatjene som jeg bruker mye tid på å temme og å få henne til å føle seg trygg i sitt nye hjem. Hun blir 2 måneder på tirsdag, og hun er utrolig fin! Temmingen går veldig bra, og hun er veldig snart klar for å få sin første flyvetur utenfor buret :) Når hun er mer tam og trygg har jeg nok mer tid til neglene og bloggen igjen!


Tenkte jeg skulle vise dere en swatch av en av lakkene jeg kjøpte mens jeg var på Kreta. Lakken er av merket "Erre Due", et merke jeg aldri hadde hørt om før jeg dro til Hellas. Grekerne skrøt veldig av de, de hadde mange fine farger og de var billige, så hvorfor ikke?


2 lag, i dagslys.

Her er 2 lag av "296", en lilla,holografisk lakk. Synd at en så fin lakk ska ha et så kjedelig navn :/


2 lag, i direkte sollys.

Jeg la 2 lag over den vannbaserte base coaten som hørte til samme serie. Vannbasert base coat anbefales forøvrig til holografiske lakker, da lakkene kommer mer til sin rett med, enn uten.
Den holografiske effekten kommer utrolig godt frem til å være en så billig lakk (3,50 Euro = 28 norske kroner)! Finnes mange billige lakker som liksom skal være holografiske, men effekten kommer rett og slett ikke frem. 
Lakken var veldig dekkende og lett å legge.

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #nails #nailpolish #swatch #erredue #holografisk #holo #holographic

IsaDora - Mother of pearl

 • 23.08.2014 - 22:28

Hei! 

For en stund siden lakket jeg neglene mine svart, for deretter å legge to lag av vakre IsaDora - Mother of pearl over. Her er resultatet: 

Det ble såå mye finere enn jeg hadde trodd! Kombinasjonen var rett og slett nydelig synes jeg, og jeg satt bare å stirret på neglene mine så lenge jeg hadde dette på. Neglene skinte i både rosa, blått og lilla! 

Satt i ettertid på noen firkantede studs i gull, men det glemte jeg dessverre å ta bilde av før jeg fjernet alt sammen...

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #isadora #essie #motherofpearl #perle #pearl #blå #lilla #rosa #svart 

Swatch: O.P.I - Push and shove.

 • 13.08.2014 - 17:33

Jeg har hatt den superpopulære O.P.I - Push and shove ganske lenge nå, og nå som neglene mine endelig er fine igjen etter et uheldig møte med gelé, kan jeg endelig swatche den!
Push and shove kommer i ett sett med lakken og base coat for lakken. Base coaten er bare på 3,75ml, og hvorfor den er så liten er et godt spørsmål. 

Det som har gjort push and shove så populær er at den har en nesten helt speilblank finish! Bare se her:


2 lag, i solen. 

Fordi lakken er så speilblank var den veldig vanskelig å ta bilde av, men forhåpentligvis får dere en idé av hvordan den ser ut :) 

Push and shove er en sølvfarget chrome-lakk, og disse tørker med en speilaktig finish.
Den er veldig dekkende på første lag, og tørker kjempefort - nesten litt for fort - så her gjelder det å være rask. Du kan lett bruke bare ett lag, men siden den tørker så raskt  anbefaler jeg to lag, for da kan du gjevne ut eventuelle små ujevnheter som kommer etter første strøk. Fordi den tørker så fort, er ikke lakken spesielt snill om du klarer å gjøre noen småfeil!
Når du legger lakken, ser det ut som den striper seg noe enormt, men disse linjene forsvinner i veldig stor grad når lakken tørker!   

2 lag, dagslys

Det står på pakken lakkene kommer i at man ikke skal bruke top coat, da dette kan matte ned speil-finishen. Jeg skulle kanskje testet dette og sett om det ble noen forskjell, men jeg glemte det helt av, dessverre!
Varigheten på lakken er ikke noe å skryte av. Jeg lakket neglene på kvelden, og på formiddagen dagen etterpå var den allerede begynt å flasse av. Men det står også på pakken at det er "One Night Only wear", så sånn sett ble jeg ikke skuffet. 

Jeg synes lakken er utrolig lekker, og denne blir jeg nok å bruke mye! Tror nesten jeg må skaffe meg en back up. 

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #OPI #pushandshove #chrome

Swatch: China Glaze - Pink Voltage

 • 08.08.2014 - 19:50

Hei!

Først av alt må jeg bare si at jeg er helt overveldet av responsen på konkurransen min! Jeg har mottat flere mailer, meldinger på facebook og flere har også kontaktet meg på Instagram. Det er så moro at så mange av dere ønsker å være med! Det er bare å fortsette å melde seg på :)

Nå har jeg endelig kommet meg litt mer på plass hjemme etter ferien også. Jeg trengte å slappe av litt og få pakket ut og ryddet litt her. Nå er jeg tilbake igjen, og har laget flere design etter at jeg kom hjem, i tillegg til at jeg har et par design og andre innlegg til jeg ikke fikk postet før jeg dro til Kreta. Alt vil komme fortløpene fra nå av!

Dette er ett av de innleggene jeg skulle postet før/mens jeg var på Kreta :)


Før jeg dro til Kreta swatchet jeg China Glaze - Pink Voltage, men jeg rakk ikke poste det før jeg dro, og jeg hadde rett og slett ikke tid mens jeg var der. 

Pink Voltage er en blåtonet neonrosa lakk som inneholder blåtonet shimmer.  


3 lag.

Som de fleste neon-lakker tørker denne også matt. Jeg synes riktignok den tørker mye mer matt enn andre neon-lakker jeg har prøvd. Litt satin-matt-ish, om dere skjønner.
Matte lakker er litt vanskeligere å påføre enn vanlige, så det er veldig viktig å ha riktig mengde lakk på penselen og være lett på hånden. Det er også viktig å la hvert lag tørke ordentlig før man påfører neste, ellers drar man det første laget med seg, om dere skjønner. 
Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg liker ikke helt den matte looken på mine negler. På alle andre er det fint, jeg bare blir liksom ikke helt vant til det på meg. It's just not my cup of tea. Kanskje jeg bare trenger å bli flinkere å bruke matt topcoat? 


3 lag, 1 lag med top coat.

Her er den med 1 lag med Seche Vite top coat, som er den mest glossye top coaten jeg har. Jeg synes den ble finere da. Det gjør egentlig ikke noe for min del å måtte bruke topcoat på den for at jeg skal like den, for topcoat bruker jeg alltid uansett!

Hva synes du?
Var den finest med eller uten topcoat? 

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #chinaglaze #pinkvoltage 

Swatches: H&M Nudes

 • 08.07.2014 - 16:11

Beklager at det ble stille fra meg i går. Prøvde å få skrevet det innlegget jeg skriver nå, men internettet var så ustabilt og tullete... Men nå kommer det :-D

Her  i Tromsø er det så utrolig varmt for tida! Er helt oppe i 30 grader på dagen, og på nettene (når jeg har en tendens til å være våken, heh) så har det vært så varmt som 18 grader. Kaldeste på natta har liksom vært 15 grader.  Det er utrolig varmt, for normal sommertemperatur her er 15-20 grader.
Jeg har ikke god døgnrytme i utgangspunktet, men den blir ekstra ille når det er så varmt - for det nytter jo ikke å ha vinduene eller dørene åpne, og jeg får ikke sove når det er så varmt. Så etter å sprunget gjennom diverse butikker fant jeg endelig ei sånn rund vifte til å ha stående på bordet! Måtte få den som var til utstilling på Clas Ohlson, for vifter går virkelig som varmt hvetebrød i Tromsø om dagen og de var utsolig overalt! Sykt flaks da! 

Nok prat, over til det innlegget egentlig skulle handle om! Nemlig swatches av H&M Nude-boksen jeg kjøpte. 
Jeg, som de fleste sikkert har fått med seg, liker aller best å bruke litt spreke farger på neglene. Jeg går sjeldent i farger som hvit, grå, svart, brun/nude osv, fordi det blir litt for kjedelig for meg. Jeg vil ha noe som stikker seg litt ut!
Jeg sjekka faktisk for en god stund siden, og fant ut at i min samling på godt over 200 lakker, hadde jeg to nude-farger. Det var ikke rare greiene, og jeg fant ut at jeg kanskje måtte ha noen flere. Kort tid senere kommer jeg tilfeldigvis over dette settet med lakker på salg på H&M til 20kr måtte jeg bare ha det.
I settet er det 4 lakker og en Base&TopCoat. Jeg har brukt en annen base coat enn den som fulgte med, og jeg har ikke brukt top coat på noen av bildene.  


NUDES 1: 2 lag.
Første mann ut er en sheer/gjennomskinnelig beige lakk. Denne lakken ville egnet seg godt til å bruke i en fransk manikyr, eller for å få misfargede negler til å se finere ut. Denne er for beige til at jeg ville brukt den til en fransk manikyr da jeg foretrekker rosa toner, og jeg er ikke så glad i å bruke gjennomsiktige lakker. Trives best med mer fargede lakker. 
Lakken var for all del fin, men ikke helt meg. Lakken var også litt vrien å legge pent enn vanlig lakk, da man må passe på å få lik mengde med lakk over hele neglen, så man unngår sjolder. 


NUDES 2: 3 lag. 
Neste mann ut er en varm nude/beige créme-lakk. Dette er mye mer min stil, og jeg synes den passet overraskende godt med hudtonen min! Jeg skulle gjerne likt å ha en biiiittelitt kjøligere versjon av denne også, bare fordi denne var så fin. Lakken var like lett å legge som en vanlig lakk, men det måtte 3 lag til for at jeg ble fornøyd med resultatet. En av mine favoritter av disse nude-lakkene.


NUDES 3: 2 lag.
Dette er en varm, mørkere brun créme-lakk. Jeg ble ikke helt venner med denne, blant annet fordi ikke likte fargen så godt. Jeg kler ikke varme, mørke brunfarger på neglene, for jeg føler det blir helt feil for hudtonen min. Jeg er generelt sett ikke noe glad i brunt, og denne varianten er vel den jeg liker minst, haha. Jeg synes også denne er for mørk til å høre til i ett nude-sett. Jeg har brukt 2 lag her, men kunne godt brukt 3. Ser man godt etter, ser man ujevnheter i mengde med lakk på neglene, det blir liksom tynne og tykke striper med lakk. Jeg kan kanskje bruke den til noen negledesign fremover, men jeg vil neppe bruke denne alene flere ganger.


NUDES 4: 2 lag.
Sist, men ikke minst har vi denne mørkere, litt kaldere créme-lakken. Jeg er som sagt ikke så glad i brunt eller mørke nude-farger, men fordi denne er en god del kaldere enn den forrige, så liker jeg denne veldig godt. Tror faktisk dette ble min favoritt. Den dekket overraskende godt allerede på første laget, så 2 lag holdt i massevis. Den var også like enkel å legge som vanlig lakk. Tror denne blir perfekt til høsten! 

Det var alle swatchene! Mine favoritter ble "Nudes 2" og "Nudes 4". Må innrømme at jeg var veldig skuffet over navnene. De var kjedelige og lite originale, også irriterte det meg faktisk litt at de het "NudeS" og ikke bare "Nude", haha. Men sett bort i fra navnene, så var jeg fornøyd med disse lakkene. Som sagt tror jeg de blir flotte til høsten!

Hva synes du?
Hvilken likte du best?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #H&M 

Swatches: IsaDora Sugar Nails Pastels

 • 03.07.2014 - 16:01

Nå kommer endelig innlegget jeg har lovt dere i sånn... 3 dager. Det skulle egentlig komme i går, men jeg var ikke helt i form og da fristet det liksom ikke å sette seg ned for å blogge. Men nå kommer det! Bedre sent enn aldri, sant?

De av dere som har fulgt bloggen min en god stund, vet at jeg elsker IsaDoras Sugar Crush kolleksjoner. Jeg eier hele fjorårets sommerkollekjson, fjorårets høstkolleksjon og årets vår/sommerkolleksjon. Med andre ord; absolutt alle.
Tidligere ble disse teksturlakkene kalt Sugar Crush, men i år heter de Sugar Nails istedet. Jeg må innrømme at jeg likte det forrige navnet bedre, men men.

Årets vårkolleksjon er pastellfarger, noe jeg elsker! Jeg var også så slu at jeg ventet med å kjøpe hele kolleksjonen til mai når H&M her i Tromsø hadde de på salg til 50kr stk (ord. pris 89kr), høhø. Jeg ville vente med å vise de fram her på bloggen til jeg fikk swatchet alle samtidig, og det var først nå jeg hadde tid. Så her kommer de endelig!Lemon Soda - 2lag over hvitt. 
Første mann ut er Lemon Soda. En gul teksturlakk som inneholder skimmer og litt større sekskantet glitter med gulltoner. Det var veldig vanskelig å få bilder som viste det sekskantede glitteret ordentlig. Jeg hadde testet denne tidligere, så jeg visste at den var veldig sheer, og valgte dermed å legge 2 lag over hvitt. Den var ganske lett å legge, men litt mer "fluffy" enn andre Sugar Crush/Nails lakker jeg har brukt tidligere. Fordi den var så fluffy så man raskt på flasken at lakken var brukt, så jeg kjøpte en backup. En av mine favoritter.Peach Nectar - 2 lag over hvitt.
En ferskenfarget teksutlakk med shimmer og sekskantet, holografisk glitter. Det sekskantede glitteret veksler mellom lilla, grønn, hvitt, blått og gull. Denne var utrolig sheer, så jeg måtte bruke 2 lag. Jeg burde egentlig brukt 3, men ville ikke sløse med lakken. Denne er også litt fluffy, men ikke like mye som Lemon Soda. Den var lett å legge. Tror dette må være min favoritt!Cotton Candy - 2 lag over hvitt.
En lilla/syrinfarget teksturlakk med skimmer. Denne hadde ikke sekskantet glitter, noe jeg egentlig ble litt skuffa over. Jeg er egentlig ikke så glad i denne typen lillafarge, men denne må jeg innrømme at var ganske fin. Lettere å legge enn både Peach Nectar og Lemon Soda.Bon Bon - 3 lag over hvitt.
Bon Bon er en lys, lys rosa teksturlakk med skimmer i. Det er ikke sekskantet glitter i denne heller, men det gjør den fine fargen opp for! Det nederste bildet viser fargen best. Det ødelegger dessverre litt at fargen er så sheer. Her måtte jeg bruke hele 3 lag over hvitt. Heldigvis er ikke denne lakken særlig fluffy, så flasken blir ikke så fort  tom. Lett å legge. Macaron - 2 lag over hvitt.
Mintgrønn teksturlakk med shimmer i. Denne er så utrolig lekker! Jeg har sett mange teksturlakker, men ikke i mintgrønt. Det eneste som kunne toppet denne lakken for min del, var om den inneholdt sekskantet, holografisk glitter. Den var lett å legge, og ikke særlig fluffy. Denne kommer på andreplass hos meg. 

Jeg er utrolig fornøyd med denne kolleksjonen, alle lakkene er så fine! Hva synes du om kolleksjonen?

Håper dere likte swatchene!

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatcher #swatches #isadora #sugarnails

Swatch: Deborah Lippmann - Mermaid's eyes

 • 25.06.2014 - 14:49

Det er ganske sjelden kost at jeg går rundt med "bare" lakk. Jeg har så og si alltid laget noe design i tillegg, men i tilfeller som dette kan jeg gjøre unntak. For den lakken her er nesten et design i seg selv.

Deborah Lippmanns "mermaid's eyes" er fra fjorårets sommerkolleksjon, hvor alle lakkene hadde havfruetema. Jeg syntes kolleksjonen var veldig fin, så etterhvert sikret jeg meg 3 stykker. Denne var den siste jeg sikret meg, og den fikk jeg ikke tak i før i november faktisk. Var først da den kom i butikker her oppe i Nord-Norge. Uansett, her har dere bilder av skjønnheten:

Uten topplakk.

Med topplakk.


Mermaid's eyes er en metallisk, cyanfarget lakk, krydret med gullfarget mikroglitter og blå paljetter (sequin-glitter). Og den er utrolig lekker! Det er egentlig sjeldent jeg synes glitterlakkene til Deborah Lippmann er fine uten topplakk, men denne hadde faktisk gått an å på uten. Men likevel synes jeg lakken ble enda finere med topplakk - det ga hele greia dybde, om dere skjønner hva jeg mener.
Dette er en lakk som gjør meg glad for å ikke ha billappen, for jeg hadde garantert kjørt av veien fordi jeg var opptatt med å studere neglene mine... Hahaha.  

Hva synes du om lakken?

- Sandra


#negler #neglelakk #deborahlippmann #deborah #lippmann #swatch 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits